KuCoin valgte en veldig dårlig tid for å bli hacket

Blockchain

KuCoin valgte en veldig dårlig tid for å bli hacket

Crypto Exchange som gikk glipp av Bitcoins Bull Run

  • KuCoin ble hacket 25. september, og de fleste midler ble gjenvunnet innen 11. november.
  • I løpet av den tiden gikk prisen på Bitcoin fra $ 10 739 til $ 16 284.
  • KuCoins handelsvolum er 21% lavere enn året før.

Bitcoins prisstigning på slutten av 2020 – fra $ 10 134 den 3. september til over $ 19 000 – har gjort mange kryptokursutvekslinger lykkelige.

Ledende børs Binance har sett handelsvolumet skyte i været – det har økt med 133% den siste måneden og over 400% fra året før, ifølge data fra Nomics. Coinbase Pro er også opp – over 200% for måneden og 92% for året. Kraken har også Immediate Edge hatt jevn seiling med henholdsvis 163% og 54% hopp for henholdsvis måned og år.

Men ikke alle børser har klart å kapitalisere på Bitcoins lykke.

Bitcoin-analytikere forklarer hvorfor prisen rally igjen

Oppdatering: Bitcoins pris har nå brutt sin heltidshøyde på $ 19 783. Prisen er for tiden $ 19,780, men prisene er veldig ustabile. Bitcoin har en god dag: etter litt turbulens tidligere …

KuCoin har gjort $ 3,97 milliarder dollar i transaksjonsvolum den siste måneden, ifølge Nomics. Selv om det er bra for en forbedring på 78% fra forrige måned, gjør Singapore-børsen fortsatt mindre volum enn den hadde gjort i deler av juli til september. Volumene har gått ned 21% fra året før.

Så hva skjedde i september?

Den ble hacket den 25. september til en verdi av $ 281 millioner dollar tokens (for det meste altcoins). Og selv om det var i stand til å gjenopprette over 80% av tokens innen 11. november, kunne tidspunktet for hackingen ikke ha vært mye verre for utvekslingen fra et forbrukernes tillitssynspunkt.

Mellom disse to datoene gikk Bitcoins pris fra $ 10 739 til $ 16 284, men KuCoins handelsvolum ble sittende fast i 1. kvartal, kanskje på grunn av brukernes bekymringer om sikkerheten til midlene.

Faktisk falt antallet Bitcoin-reserver i Kucoin-lommebøker fra 1059 24. september til under 50 dagen etter, ifølge data fra CryptoQuant. Dette tallet har sakte krysset av til 403 BTC.

KuCoin var ikke den eneste utvekslingen som møtte tøffe tider. Det var også OKEx, som stoppet uttak fra 16. oktober til 26. november på grunn av at grunnleggeren ble arrestert av politiet. Men alt som virkelig gjorde, var å hindre folk i å ta ut penger i løpet av tyren (de kunne fortsatt handle). Handelsvolumene for denne børsen er fremdeles opp med nesten 300% for året.

Volum er absolutt ikke alt for kryptovaluta-utveksling, men KuCoin håper absolutt på mer av det i 2021.

Back To Top